CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT

CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT
Catalunya Exterior per la Independència, assemblea sectorial-territorial de l'ANC per a la Catalunya Exterior

dimecres, 30 de març del 2011

Benvinguts al bloc de CAT-EXT !

Des d'avui, trobareu aquest finestra i calaix de sastre per consultar, informar, estar en contacte, etc. sobre les consultes que s'han fet, s'estan fent i es faran fora del Principat de Catalunya.

Aquest és l'espai que ha habilitat la Coordinadora Nacional per a la Consulta sobre la Independència de Catalunya a partir de la seva Comissió de Suport a les consultes a la Catalunya Exterior (CAT-EXT).

La informació (enllaços, llistats, resolució de dubtes, contactes, etc.) és un dels motius primordials d'aquest bloc. El següent és el contacte amb els llocs i les persones que prepararan, animaran i participaran en les consultes. És ara, doncs, que teniu l'oportunitat de preguntar, demanar, saber, allò que necessiteu o desitgeu de les consultes.

El camí d'aquesta consulta s'està acabant al Principat. Les properes jornades viurem amb intensitat els actes electorals de les darreres poblacions que s'engrescaren en la consulta per aquí i de la gran capital. Pel continent europeu i a ultramar ja heu fet algunes consultes.

El més calent és a l'aigüera! El camí no s'acaba amb aquesta consulta.
Ànims i força a tots vosaltres des del Principat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada