CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT

CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT
Catalunya Exterior per la Independència, assemblea sectorial-territorial de l'ANC per a la Catalunya Exterior

dilluns, 24 d’octubre del 2011

LipDub del Casal Català de Toronto

Benvolguts!

A l'última Newsletter (Full informatiu) us vam donar a conèixer el projecte que estaven tirant endavant els becaris dels Amics de les Comunitats Catalanes a l'Exterior (ACC). L'objectiu és enregistrar un LipDub (un videoclip musical) amb els membres, socis i amics de diferents Casals Catalans de tot el món. Cada Casal canta un tros de la cançó i posteriorment els becaris de l'ACC editaran un vídeo musical.

Entre els Casals Catalans que hi participen s'hi troben el de Basilea, Berlín, Bogotà, Brusel·les, Edimburg, Grenoble, Guatemala, Guayaquil, La Plata, Las Palmas, Lausanne, Luxemburg, Mèxic, Parannà, Paris, El Salvador, San Sebastià, Yucatán i.... TORONTO.

La gràcia de tot plegat és que ens hem de trobar un dia tots plegat i enregistrar el tros que ens toca cantar. Per conèixer quin és el dia que a tothom, més o menys, li va bé he creat un Doodle, una manera ràpida de comptabilitzar el dia que més adeptes té. Si cliqueu a http://www.doodle.com/85cw47us6pvvhkp2 només cal que poseu el vostre nom i el dia/hora que us va millor. Veureu que he posat tots els diumenges de novembre, espero que aquest dia de la setmana sigui un dels que funcioni... El diumenge 20 de novembre tenim el dinar mensual del Casal a les 2pm, l'opció de gravar el LipDub abans d'anar al dinar també és una bona opció.

Adjunt trobareu una sèrie de documents:

1. L'explicació de QUÈ és un LipDub i en què consisteix.
2. Informació sobre el projecte de l'ACC i l'objectiu.
3. La lletra de la cançó i el link on podeu descarregar-vos la cançó original amb la música.

Si mai heu vist un LipDub cliqueu als links de continuació i feu-vos una idea!

http://www.youtube.com/watch?v=muTMLuGWrp8
http://www.youtube.com/watch?v=EeGDRSWB46w

Com veieu necessitarem "atrezzo" i cartells que facin referència al tros de lletra que ens toca cantar...

És un projecte ambiciós que necessita la col·laboració de tothom! Així doncs, esperem que tots hi participeu i que animeu a amics vostres i familiars a venir, necessitem molta gent!

Moltes gràcies i seguim en contacte!

Enviat per Núria Jàvega

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada