CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT

CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT
Catalunya Exterior per la Independència, assemblea sectorial-territorial de l'ANC per a la Catalunya Exterior

dijous, 2 de juny del 2011

S'han acabat les consultes al Principat

Una de les decisions que s'han pres a Barcelona en la Conferència Nacional per a l'Estat propi (celebrada el passat 30 d'abril), va ser la de cloure el procés de les consultes al Principat. Ja teniem clar que, amb les consultes de l'onada del 10A (amb Barcelona ciutat i Blanes, com a poblacions més importants), aquest punt era gairebé final. Ha estat el plenari que ha decidit a petició del Secretariat que, d'ara en endavant, tots aquells pobles que decideixin fer una consulta sobiranista s'hauran d'espavilar una mica més pel seu compte, ja que no podran comptar amb el recolzament informàtic, ni paperetes unificades impreses, ni cartells, etc. La logística que es preparava per a cada onada i el personal que es desplaçava poble per poble o al qual es podia localitzar, només serà disponible per a consultes puntuals.

Després d'unes 550 consultes arreu i de gairebé un 1000000 (milió) de participants en elles, tant al Principat com fora d'ell, el balanç és molt positiu. Però no ens hem de quedar aquí. La nostra fita és molt més ambiciosa, ja la sabem tots.

L'objectiu, des d'ara, és el desenvolupament de totes les eines i materials, així com la divulgació d'aquests per tot el territori i arreu, per a la constitució de l'Assemblea Nacional Catalana la propera tardor o el proper hivern, de cares a assolir el més aviat possible l'Estat Propi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada