CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT

CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT
Catalunya Exterior per la Independència, assemblea sectorial-territorial de l'ANC per a la Catalunya Exterior

dimecres, 20 de juny del 2012

ANC: Acte d'arrencada de la Marxa cap a la independència


El país es posa en Marxa cap a la Independència!

Dissabte 30 de juny, a la ciutat de Lleida, ens posarem en Marxa cap a la Independència!

Des de les terres de ponent, donarem el tret de sortida a centenars d'actes organitzats per les Assemblees territorials, comarcals i sectorials amb l'objectiu de fer arribar el projecte de l'ANC a tots els racons del país.

La Marxa és la primera gran acció del nostre full de ruta, cal aprofitar-la al màxim per a seguir construint la majoria social favorable a la independència i per a convocar tot el país a concentrar-se multitudinàriament a Barcelona el proper 11 de setembre. Ben aviat hem de poder celebrar una nova Diada Nacional: la del Dia de la Independència.


A Lleida, ens concentrarem als Camps Elisis des d'on arrencarà una marxa a peu fins la Seu Vella on ens acompanyaran moltes de les cares conegudes que formen part del nostre projecte per llegir el manifest de la Marxa. També comptarem amb la participació del grup valencià Al Tall, de la lleidatana Meritxell Gené i dels osonencs Bonobos.

Cal arrencar la Marxa amb bon peu, i no hi ha millor manera de fer-ho que celebrant junts l'acte d'inici amb qui la farà possible: Assemblees Territorials, comarcals, sectorials, sòcis i sòcies.

Per tal que el desplaçament a Lleida sigui en si mateix un acte de la Marxa, s'estan organitzant diverses caravanes de vehicles per a assistir-hi:

- des de Perpinyà: AP-7 - Eix Transversal
- des de Barcelona: N-II
- des de Tarragona: AP-2
- des de València i Amposta: AP-7 i C-12
- des de Pirineus occidentals: C-13

Us animem, doncs, a participar d'aquestes caravanes organitzant autocars, convocant vehicles particulars, etc. Per tal de coordinar les diferents caravanes de vehicles que es desplaçaran a Lleida, us demanem que ens comuniqueu la informació referent a l'organització d'autocars a: marxa@assemblea.cat.

Properament comunicarem més informació sobre aquest acte, així com del conjunt de la Marxa. Dimarts de la setmana vinent es presentarà en roda de premsa tota la informació referent a la Marxa i també se n'estrenarà la web. Per tal de poder omplir-la de continguts, cal que aquelles Assemblees Territorials que ja tingueu concretades les dades principals del pas de la Marxa pel vostre municipi, n'informeu al coordinador regional de comunicació de la vostra zona. Cal especificar: Dia, hora, lloc, municipi, contingut de l'acte i el cartell (si ja en disposeu).

El campanar de la Seu Vella toca a sometent!
El dissabte 30 de juny, tots i totes a Lleida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada