CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT

CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT
Catalunya Exterior per la Independència, assemblea sectorial-territorial de l'ANC per a la Catalunya Exterior

dilluns, 23 de juliol del 2012

Mor Miquel Serra, director cultural de l'Associació Cultural Catalonia de São Paulo


São Paulo/Barcelona, 23 de juliol de 2012

Ahir diumenge, dia 22 de juliol, va morir a São Paulo Miquel Serra Rosanas (1938-2012), director cultural de l'Associació Cultural Catalonia. Tenia 74 anys i la causa de la mort ha estat una aturada cardiorespiratòria. L’enterrament serà avui dilluns, dia 23 de juliol, al Cementiri de Congonhas de São Paulo.

En Miquel Serra era graduat en filosofia i teologia. Natural de la ciutat de Vic, del 60 al 70 estava a Burgos i va veure i viure molt de prop el que era el franquisme. Els anys 70 va arribar al Brasil. En els últims anys, com a director cultural de l'Associació Cultural Catalonia estava fent una recerca sobre l'immigració catalana al Brasil. En Miquel animava un blog 'Catalunya Brasil' des del qual volia reconstruir la història de la presencia catalana al Brasil. La seva recerca queda com un testimoni, per sempre, del seu treball i abnegació:

catalunyabrasil.blogspot.be

Miquel Serra fou guardonat l’any 2010 per l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) amb el XXII Premi J.M. Batista i Roca. Els socis, directius i amics de l'Associació Cultural Catalonia de São Paulo, de la Federació Internacional d'Entitats Catalanes (FIEC) i de l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) volem expressar el nostre més sentit cóndol a la família, en aquests moments tan difícils.

Federació Internacional d’Entitats Catalanes
www.fiecweb.cat

Escrit per la FIEC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada