CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT

CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT
Catalunya Exterior per la Independència, assemblea sectorial-territorial de l'ANC per a la Catalunya Exterior

dimarts, 31 de gener del 2012

S'apropa el dictamen contra el català a l'escola

Amics i amigues:

Els mitjans de comunicació informen que la sentència definitiva contra la immersió lingüística en català està a punt fer-se pública.

Notícia del diari 'Crònica.cat'

Les dates són significatives ja que, passats els processos electorals que afectaven Catalunya, el PP considera que ha arribat l’hora d’acabar amb la llengua catalana a l’escola, un dels pilars de la nostra condició de nació. A més, podran treure’n rendiment polític de cara a les properes autonòmiques d’Andalusia i els serveix per tapar les polítiques de retallades socials.

Aquesta situació evidencia que la sentència judicial serà una sentencia eminentment política. No podem quedar-nos de braços plegats davant d’aquesta situació.

Per dignitat amb nosaltres mateixos i amb la nostra llengua hem de dir prou i des de l’Associació Escola en Català estem preparant mobilitzacions per respondre-hi adequadament. En els propers dies us n’informarem.

Cal que blindem el nostre sistema d’immersió lingüística per llei. Ajuda’ns a recollir signatures per a fer la petició al Parlament que el català sigui blindat per Llei com a única llengua vehicular a l’escola.

Fes-te voluntari omplint el formulari del web: www.escolaencatala.cat

Si us plau, reenvia aquest correu a tots els teus contactes.

T’adjuntem el díptic informatiu on expliquem amb més detall els objectius de la campanya. Si ja t’has fet voluntari i vols col·laborar, i encara no ens hem posat en contacte amb tu, ens pots escriure a info@escolaencatala.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada