CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT

CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT
Catalunya Exterior per la Independència, assemblea sectorial-territorial de l'ANC per a la Catalunya Exterior

dimarts, 24 de gener del 2012

L'Andreu i la Maria presenten la campanya "Diem prou!"


L’Andreu i la Maria inicien la insubmissió fiscal a l’Estat espanyol:
‘Pagarem els nostres tributs a Catalunya!’.

Siurana, 1 de gener del 2012

Molt Honorable President de la Generalitat, Sr Artur Mas,
El passat dia 11 de Novembre del 2011 li vàrem comunicar (via correu administratiu) que a partir de Gener del 2012 nosaltres actuarem com ciutadans Catalans i que deixarem de tributar a institucions espanyoles per fer-ho directament a Catalunya, trencant així, el sometiment al que els ciutadans Catalans ens veiem subordinats i que ens porta a una dependència a l’Estat espanyol del tot innecessària.
L’argumentació es fonamenta en la falta de respecte que té i mostra l’esmentat Estat Espanyol per les nostres lleis, institucions i ciutadania, amb l’exemple més clar de l’Estatut, aprovat al nostre parlament i refrendat pels ciutadans en referèndum. Una manca de respecte que, tot i utilitzar subterfugis jurídics, no correspon a altra cosa que a una voluntat política espanyola d’imposició que vulnera amb impunitat els principis democràtics més fonamentals. Una vulneració que és reflexe del conflicte permanent d’interessos nacionals que existeix entre la nació catalana i l’estat espanyol com vostè mateix ha fet veure en diferents ocasions.

Ens ha sorprès no haver rebut per part vostra, el nostre MH President cap contesta al respecte, quan si que l’hem rebuda d’una institució com la Comunitat Europea a través del seu Defensor del Poble.
Som a ú de gener del 2012, i nosaltres ens refermem amb la nostra decisió, entenent-la democràtica i necessària, i és per això que confiem tenir el nostre govern i, és clar, vostè mateix, el President, al nostre costat. Ni nosaltres ni els milers de ciutadans que ens donen suport ho entendríem d’una altra manera.
Ens cal pugueu facilitar-nos les correspondències administratives catalanes.També ens convé el NCC de l’Agència Tributària Catalana per a poder ingressar els impostos corresponents (autònoms i Societats).
Reiterem que no és que no vulguem pagar els nostres impostos sinó que ho volem fer a un organisme o entitat del nostre país. Esperem ens pugueu respondre el més ràpidament possible donat que ara sí ens és ben necessari.

Aprofitem per desitjar-vos un bon Any 2012 i, donar-vos el nostre ple suport en les difícils alhora que necessàries decisions que aquests dies s’hauran de prendre, sempre que siguin preses pensant en Catalunya.

Segurs de tenir un govern digne del nostre País, us saludem cordialment,
Maria i Andreu

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Qui som la Maria i l'Andreu?
La Maria i l’Andreu som dos ciutadans de Catalunya, vivim a Siurana, al Priorat, tenim tres fills i lluitem per tirar endavant una petita empresa familiar de restauració. Ens agrada el que fem, intentem ser respectuosos i procurem viure amb dignitat i intensitat cada dia.

La decisió
Fa dos mesos aproximadament vam decidir plantar-nos. La situació crítica de la Generalitat, unit a la pèssima, empobridora i disortada relació amb Espanya, agreujat pel voluntari sometiment i la feblesa dels nostres líders polítics ens va portar a dir: Diemprou!

A partir del 2012 la nostra empresa inicia una insubmissió a l’Estat Espanyol. Volem pagar els nostres impostos, volem pagar-los a Catalunya.


El coneixement i l'acció col·lectiva, claus per a l'èxit
Coneixement-difusió
Durant aquests dos mesos hem rebut molt suport. Han estat dos mesos d’escoltar i d’aprendre. Hem descobert un teixit associatiu que ens crèiem conèixer i que és infinitament superior al que imaginàvem.

Hem trobat molta feina feta, molts estudis, que parlen del perquè Catalunya és on és i també d’on podria ser com a Estat independent i Sobirà, és a dir, amb la independència.

Tot plegat ens ha confirmat:

L’espoli econòmic d’Espanya ha estat i és brutal!

L’espoli directe anual de 20.000 milions que patim els Catalans representa el 8-10% del PIB de Catalunya, una estafa anual que durant els darrers 20 anys suposa la suma d’aproximadament 400.000 milions d’Euros. Per fer-nos una idea Hongria ha rebut del EU, FMI i el Banc Central 20.000 milions per evitar la seva fallida.

Directa vol dir que aquesta xifra no té en compte allò que Catalunya hauria pogut generar gestionant cada any l’import expoliat.

La conseqüència d’aquest al·lucinant tracte opressor és devastadora, afectant transversalment el desenvolupament del nostre País: no només a nivell empresarial sinò també educatiu, cultural, esportiu, sanitari...

Fins al punt que avui, tenim una Generalitat pobra que s’enfosa, amb un deute que
creix sense control malgrat la venda de patrimoni, un 25% de pobresa, un 80% d’empreses amb problemes de finançament, un atur desbocat acostant-se al 30%, un 40% de fracàs escolar i unes retallades en benestar social esfereïdores, amb famílies sense habitatge.

Després de conèixer l’abast de la injustícia: degut a una indecent i asfixiant intervenció política de l’estat espanyol, dos mesos després, ens refermem en la nostra decisió, i l’entenem com un acte de justícia.
Un acte que no té marxa enrere i que no s’aturarà fins que Catalunya no tingui estat propi. No ens podem quedar de braços creuats mirant com els nostres ciutadans, compatriotes catalans, es queden sense feina, sense casa o sense finançament per seguir endavant.

El que fem és legítim segons les lleis internacionals, doncs l’Estat Espanyol ha gosat no respectar el que vam decidir com a poble al nostre Parlament i després vam refrendar en referèndum. Això és un delicte Democràtic, que es suma a l’escandalosa injustícia econòmica a què ens sotmet.

El que fem és un
acte civil d’insubmissió a Espanya que vol aconseguir la pressió necessaria perquè el nostre govern recuperi el camí de la valentia i de la dignitat que es mereix un país com el nostre.

Tots junts!

Una de les conclusions més importants a què hem arribat és que aquest pas que fem, s’afrontarà més o menys fluidament en funció de la pinya, decisió i valentia que demostrem com a país.

Ara només tenim un objectiu: l’Estat Propi. Aquest objectiu comú uneix a tot aquell
qui viu i treballa a Catalunya i que vol seguir fent-ho, però amb un futur de progrés, respecte i dignitat. I ho estem aconseguint!

Volem i Podem!!


2012 insubmissió a l’Estat Espanyol

Som al 2012, tal com vam anunciar, nosaltres iniciem aquest acte de justícia. El primer pas ha estat comunicar al nostre president, el MH Sr Artur Mas, del fet que no hem rebut resposta a la nostra primera carta, i que ara més que mai, confiem en ell, màxim representant del nostre poble.

Volem complir amb les nostres obligacions com a ciutadans però ho volem fer al nostre país; per això, necessitem un
NCC per ingressar els nostres impostos i els de totes aquelles empreses que vulguin fer com nosaltres el proper Abril.

Dels empresaris i autònoms n’esperem el màxim. Ara és moment de veure patriotes valents. Nosaltres som qui podem fer la insubmissió fiscal a l’Estat Espanyol de forma directa.

De la resta de ciutadans i de les entitats en demanem el suport incondicional, que tot i no fer cap insubmissió tributària, el fet de recolzar-nos i d’ajudar-nos en la difusió serà clau per a seguir endavant amb força.

De les institucions i partits polítics que governen esperem que d’una vegada actuïn amb coratge de veritat, creient en la gent de Catalunya i pensant en clau de país i no d’autonomia.


D’ara i fins al 20 d’Abril 2012:

-Informarem als ciutadans de com nosaltres pagarem a Catalunya els tributs que deixem de pagar a l’Estat Espanyol, de com portarem a la pràctica un efectiu concert econòmic pagant els nostres impostos directament a un Número Compte Corrent de l’Agència Tributària Catalana. Continuarem explicant l’abast de l’espoli (el 40% del que genera cada català es queda a Madrid i no torna) i els beneficis de la Catalunya Estat. En aquesta tasca ja comptem amb el suport d’entitats com Ara o mai, CADCI, Welcome Mr. President, SiP, CCN, ClubFNEC, SiJ, Intersindical ....

-Transversalitat. Això no és un pas només d’independentistes. Això és un pas dels ciutadans de Catalunya que volen un tracte just per al seu país (aquest cop no ens dividiran, aquest cop no!). Hi volem pagesos, músics, arquitectes, funcionaris, empresaris, esportistes, artistes...

-Aplegar empresaris. Una insubmissió no té una base legal, i té risc. Però en aquest moment és l’únic desencadenant intern del procés cap a l’Estat Propi que veiem factible i eficaç.

Pagar els nostres impostos a Catalunya és l’únic camí per sortir d’aquest espiral devastador en què hem entrat.

Com va dir una de les entiats que ens dóna suport en una trobada d’entitats que vam fer ara fa un mes, “Aspirem a ser 600.000 empreses o autònoms que són les que hi ha a Catalunya, però només amb la vostra, ja és en sí un èxit, perquè la força de la justícia no es mesura en quantitat, sinò en la determinació per portar-la a terme.”

A tots els qui sou aquí us demanem aquest suport, no per nosaltres, sinò per TOTS nosaltres, per Catalunya!

Gràcies en nom de DiemProu!
Andreu i Maria

Podeu informar-vos, donar-hi suport, fer el mateix que ells...: Diem prou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada