CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT

CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT
Catalunya Exterior per la Independència, assemblea sectorial-territorial de l'ANC per a la Catalunya Exterior

dimarts, 13 de març del 2012

El PuntAvui i el tancament de TV3 satèl·lit

El diari "El PuntAvui" en la seva edició digital nacional ha publicat avui la 1a carta que va enviar en Josep Font de Catalans Abroad, sobre el tema del tancament d'emissions de TV3 via satèl·lit. El text és el següent:

"Les emissions per satèl·lit de TV3
13/03/12 02:00 - JOSEP FONT I OLIVARES

No són acceptables ni creïbles les raons per deixar d'emetre TV3-CAT per satèl·lit. Si voleu que ens les creguem, contesteu-me el següent, si us plau: 1) Quant costa el lloguer dels satèl·lits actualment? 2) Quant costarà el lloguer dels satèl·lits per continuar amb el pla TDT SAT?
Reconec que el futur seran les transmissions per internet, però aquest canvi tecnològic no es fa en dos mesos. Creieu que una parella de més de 80 anys que viu a Buenos Aires el podrà fer, aquest canvi? Cap contracte ben redactat contempla que una part podrà decidir unilateralment deixar de prestar un servei avisant amb només dos mesos i mig d'antelació. I menys un servei públic. Perquè TVC és un servei públic, no?
L'apagada analògica es va anunciar amb anys d'antelació. Els catalans que vivim fora de la pàtria no tenim els mateixos drets? Diuen que rectificar és de savis. Vull creure que en el govern dels millors n'hi ha.

Buenos Aires
"

Si voleu veure la carta al diari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada