CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT

CAT-EXTxI + assemblea CAT-EXT
Catalunya Exterior per la Independència, assemblea sectorial-territorial de l'ANC per a la Catalunya Exterior

dimarts, 13 de març del 2012

L'Agència Catalana de Notícies parla de TV3SAT

Concretament, es fa ressò de la campanya engegada contra el tancament d'emissions. Aquí us adjuntem l'article i si el voleu veure tal i com apareix al butlletí de l'Agència, podeu accedir-hi des del peu d'aquest.

13.03.2012 - 08.43 h
Dues associacions de catalans a l'estranger demanen salvar les emissions de TV3 per satèl·lit
Recorden que Internet no arriba a tot arreu i que el cost d'aquestes emissions és el 0,3% del pressupost de la cadena autonòmica


Barcelona (ACN).- Catalans al Món i Catalans Abroad, dues associacions que, segons diuen, agrupen més d'11.000 catalans arreu del món, demanen al Govern que no acabi amb les emissions de TV3 per satèl·lit. Aquesta és una de les mesures que la cadena autonòmica durà a terme per fer front a la retallada de pressupostos que ha d'afrontar el 2012. Les entitats recorden que Internet, la plataforma que ha de substituir les emissions per satèl·lit de TV3, no arriba a tot arreu i que de vegades ha d'afrontar problemes tecnològics com un ample de banda insuficient. A més indiquen que el cost de les emissions per satèl·lit és de 800.000 euros anuals, un 0,3% del pressupost de la cadena autonòmica per a aquest any.

Notícia a l'ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada